Számítástechnikai oktatás

Szakmai vizsgára felkészítés

Honlap készítés

Katona Zsolt

Majd' húsz éve foglalkozom számítástechnikával, így volt lehetőségem a hazai számítástechnikai "evolúció" számos állomását személyesen átélni, és az egyes állomások tapasztalatait megismerni.

Kérem engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam a magánéletemet és a szakmai ismereteimet, referenciáimat illetően!

Mintegy 18 éve élek boldog házasságban Orosházán feleségemmel: Gabriellával, aki közgazdász és tanár. Házasságunkat még teljesebbé teszi három gyermekünk: Jázmin, Kíra és Benett. 

Tanulmányaimat a szegedi Gábor Dénes Műszaki Szakközépiskola és Kollégiumban végeztem, mint számítástechnikai technikus, majd a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolára jártam angol-számítástechnika szakra. Diplomámat végül a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán szereztem élelmiszeripari vállalkozómenedzser mérnök szakon. Szakdolgozatom témája a közszféra minőségbiztosítási rendszere volt.

Mivel a vállalkozást megelőzően dolgoztam településmenedzserként önkormányzati alkalmazásban és projektmenedzserként is Békés megye meghatározó helyi vállalkozásánál az Oros-Com Kft-nél, úgy gondolom, kellő rálátásom van mind a köz-, mind a versenyszférára.

Fontosabb referenciáim:

  • Helvét Farm Zrt. - Microsoft Excel oktatás az adminisztráció számára
Mindenkinek tetszett, nagyon sok hasznos dolgot tanultunk, mindenkit a maga szintjén kezelt. A tanultakat a gyakorlatba is rögtön sikerült beépíteni. Köszönjük még egyszer a kollégák nevében! (Gy. Brigitta - főkönyvelő)
  • Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola - Webmester és rendszergazda képzések 

A képzésben résztvevők sikeres szakmai vizsgát tettek, hárman országos tanulmányi versenyek előkelő helyezéseit érték el.

  • Oros-Com Kft. - Internetbiztonsági audit felelős tevékenység

Az Oros-Com Kft. és partnercégei részére IBF tevékenység, mely sikeres audittal zárult.

  • Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. - Raktárkészletnyilvántartó adatbázis építése és alkalmazásának beindítása
  • OrosCom cégcsoport részére Teljes Vállalatirányítási (CRM) rendszer kialakításában és működtetésében adminisztrátorként történő részvétel
  • Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola - Gazdasági szimulációs program készítése

A gazdasági ismeretek tanítását megkönnyítő gazdasági szimulációs szoftver készítése és bevezetése 

© 2015-2021, Katona Zsolt